Buscar

Comença la cursa



Amics queda un mes per les eleccions municipals on ens juguem el futur de la nostra vila i “el crit” també vol fer la seva pre-campanya electoral. La nostra vila està en un moment important, un moment de grans canvis que modificaran la seva fisonomia i el seu tarannà. Per aquest motiu, les eleccions del proper 27 de Maig prenen un major importància. Com s’ha vingut explicant fins ara, l’afany del “crit del poble” és informar als ciutadans de Castelló, per tant intentarem fer un seguiment de la campanya electoral a la vila, perquè el dia de les eleccions tothom pugui acudir a les urnes amb la capacitat de discernir lliurement quina és per ells la millor opció. La nostra voluntat no serà intentar convèncer a ningú sinó informar sobre les diferents partits i comparar-ne els programes electorals.

Un primer pas serà contraposar els programes electorals dels partits comparant-ne els diversos apartats (cultura, joventut, urbanisme...) i així poder configurar un programa ideal per fer-lo arribar a l’equip de govern que surti de les eleccions.

Per altra banda, tenim la voluntat de conèixer millor els diferents alcaldables i per aconseguir-ho els proposarem contestar una entrevista per penjar en el nostre blog.

Ha arribat el moment de que cada un imagini quin Castelló vol pel dia de demà i esculli la opció que més s’hi adiu. No deixem passar una nova oportunitat.

el crit del poble