Buscar

PPPOOOFFF!!!



Ja fa temps que experts de tot el món ens venen avisant que la famosa bombolla immobiliària està a punt de petar. A hores d’ara ja és una realitat alarmant als EEUU i aquí es comencen a percebre els primers símptomes. Sabent això trobeu que és el millor moment perquè sorgeixi de manera desbordant la febre constructora a la nostra vila?

Es veu que no hi ha millor moment per construir desaforadament, per crear barris fantasmes de cases buides esperant compradors que no arriben. Mentrestant molts dels edificis del centre s’estan degradant a marxes forçades. Potser és que només volem el centre històric com a decorat pel Mercat Medieval?

Fa un parell de setmanes discutíem com revivificar la vida al poble però un pas previ potser seria rehabitar-lo altra vegada. En farem molt d’arreglar els carrers si no hi ha de passar ningú i si les cases dels voltants estan a punt de caure per la deixadesa dels seus propietaris que s’estimen més especular amb elles que fer-les habitables per vendre o llogar-les.

Té l’Ajuntament alguna cosa a fer-hi? Per rehabilitar i rehabitar no ho sabem, però per deixar construir tant o no segur que si.