Buscar

CORREUS



Em fa gràcia que precisament al anterior article del Tró es diu:

”... entraron en la Villa para entregarse al saqueo y a toda clase de excesos, asesinando a unos, robando a otros e insultando a todo el mundo (...)


Gracies a Déu avui dia lo de “ asesinando” ja no és corrent... però lo de “robando” està a l’ordre del dia.

Heu vist el Setac? A l’ultima enquesta ens demanaven si estàvem contents del servei de correus.

Respostes:

85 vots: deficient

35 vots insuficient

5 vots bé

4 vots notable

3 vots excel·lent

Buffff. quin nivell!!!!!!


Per un poble com el nostre tenim un servei sense estructures. A l’oficina no tenen ni tant sols telèfon i si vols alguna cosa (com la fulla de reclamacions) no la pots ni demanar ni presentar a l’estafeta del poble (?).

Aquest mes ha sigut l’aniversari de l’Yves i el seu pare li ha enviat una postal que ens ha arribat per correu dins d’una bossa de plàstic amb les lletres “deteriorado en este servicio”, Al veure-la ja ens en varem malfiar ... però la varem obrir i evidentment la postal era dins del sobre però els 150 euros que l’acompanyaven havien desaparegut.

Ara... si volem fer una queixa a correus no podem fer-ho des de la oficina del poble sinó que hem d’anar a Empuriabrava.

Que consti que no m’importa fer-ho així, tinc cotxe i puc anar-hi, lo que no entenc es que si el servei me’l dóna una oficina... perquè no es total? Això és per posar través?

Ja sabem que els 150 euros han desaparegut i que no crec que ens els donin... Mala sort! Lo que em sap greu és com s’ha quedat de fotut el pare de l’Yves, tant content que estava del seu regal (petit viàtic com en deia ell a la postal) i ni tant sols tenir dret a la “pataleta”.

A part d’això, els horaris que tenim de correus no permeten d’anar-hi si treballes dins d’un horari normal d’oficina i sobretot si treballes fora de Castelló.

Com pot ser que un poble com el nostre sigui considerat “rural” per correus?

Què podem fer per millorar aquest servei?

Què farà l’ajuntament per aquesta millora?










Marisol